Trin 1
Tænd en ovn på 250°C varmluft. Vend kikærterne i olivenolie, paprika, salt og peber og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Tilbered dem i ovnen til de er sprøde – ca. 20 minutter.
Trin 2
Smulder fetaen i den græske yoghurt og bland med citronsaft og salt. Rør det til en jævn creme.
Trin 3
Bland citronsaft, finthakket hvidløg, finthakket koriander, finthakket persille og olivenolie til en vinaigrette. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Trin 4
Skær brødet i skiver og børst den ene side med lidt olivenolie. Bag i en 250 grader varm ovn indtil brødet får farve (4-5 minutter). Skyl og snit tomater i små tern mens brødet er i ovnen.
Trin 5
Saml dine bruschetta: smør en skefuld feta-creme på hver stykke brød efterfulgt af lidt hakkede tomater og de sprøde kikærter. Top med vinaigretten og pynt med lidt persille.