Kikærtecookies
Let
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
Til ca. 16 cookies:
250 g Bonduelle kikærter
1 tsk. vaniljepulver
170 g peanutbutter (uden tilsat sukker)
75 g flydende honning
1 tsk. bagepulver
1 knivspids salt
75 g mørk chokolade
250 g Bonduelle kikærter
1 tsk. vaniljepulver
170 g peanutbutter (uden tilsat sukker)
75 g flydende honning
1 tsk. bagepulver
1 knivspids salt
75 g mørk chokolade
Ingredienser til 4 personer
Til ca. 16 cookies:
250 g Bonduelle kikærter
1 tsk. vaniljepulver
170 g peanutbutter (uden tilsat sukker)
75 g flydende honning
1 tsk. bagepulver
1 knivspids salt
75 g mørk chokolade
250 g Bonduelle kikærter
1 tsk. vaniljepulver
170 g peanutbutter (uden tilsat sukker)
75 g flydende honning
1 tsk. bagepulver
1 knivspids salt
75 g mørk chokolade
- Trin 1Blend kikærter, vaniljepulver, peanutbutter, honning, salt og bagepulver sammen i en foodprocessor eller kraftig blender.
- Trin 2Hak chokoladen og bland det i cookiedejen.
- Trin 3Form dejen til kugler og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir: 3*2*3. Pres dem en smule flade.
- Trin 4Bag dem i ovnen ved 175-graders varme i ca. 15 minutter.
- Trin 5Lad dem køle af på en rist inden de serveres.
Se også: