Hummus
Let
4 personer
10 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 dåser Bonduelle kikærter (310 g x 2)
½ dl tahin
2 spsk. olivenolie
Saft af 1 citron
3-4 fed hvidløg
3 tsk. stødt spidskommen
Salt
1 dl vand
½ dl tahin
2 spsk. olivenolie
Saft af 1 citron
3-4 fed hvidløg
3 tsk. stødt spidskommen
Salt
1 dl vand
Ingredienser til 4 personer
2 dåser Bonduelle kikærter (310 g x 2)
½ dl tahin
2 spsk. olivenolie
Saft af 1 citron
3-4 fed hvidløg
3 tsk. stødt spidskommen
Salt
1 dl vand
½ dl tahin
2 spsk. olivenolie
Saft af 1 citron
3-4 fed hvidløg
3 tsk. stødt spidskommen
Salt
1 dl vand
- Trin 1Hæld vandet fra kikærterne, og skyl dem i en sigte.
- Trin 2Kom kikærter, tahin, olie, citronsaft, pressede hvidløg, spidskommen og salt sammen i en blender.
- Trin 3Kør maskinen, og tilsæt gradvist vand, indtil det har opnået den ønskede konsistens.
- Trin 4Smag hummussen til.
Se også: