Svampetoast med røde kidneybønner og kikærter, citron og persille
Let
4 personer
35 min.
Ingredienser
til 4 personer
4 stk portobello svampe, ca. 400g
4 skriver toastbrød
1 dåse Bonduelle Kikærter (265 g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle Røde kidney bønner (250 g drænet vægt)
2 fed hvidløg
¼ bundt bredbladet persille
1 citron u/sprøjtet
1 spsk olivenolie
100 g fetaost
Salt
Sort peber
4 skriver toastbrød
1 dåse Bonduelle Kikærter (265 g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle Røde kidney bønner (250 g drænet vægt)
2 fed hvidløg
¼ bundt bredbladet persille
1 citron u/sprøjtet
1 spsk olivenolie
100 g fetaost
Salt
Sort peber
Ingredienser til 4 personer
4 stk portobello svampe, ca. 400g
4 skriver toastbrød
1 dåse Bonduelle Kikærter (265 g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle Røde kidney bønner (250 g drænet vægt)
2 fed hvidløg
¼ bundt bredbladet persille
1 citron u/sprøjtet
1 spsk olivenolie
100 g fetaost
Salt
Sort peber
4 skriver toastbrød
1 dåse Bonduelle Kikærter (265 g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle Røde kidney bønner (250 g drænet vægt)
2 fed hvidløg
¼ bundt bredbladet persille
1 citron u/sprøjtet
1 spsk olivenolie
100 g fetaost
Salt
Sort peber
- Trin 1Kom toastbrødet i en bradepande med bagepapir. Læg svampene derpå med lamellerne op ad.
- Trin 2Fordel de røde kidney bønner og kikærter på svampene.
- Trin 3Snit hvidløget fint, hak persille groft. Fordel det sammen med olivenolie, krydre med salt og peber.
- Trin 4Riv skallen af en citron på den fine side af rivejernet henover svampene og pres saften.
- Trin 5Bræk feta i grove tern og drys det på svampene, bages i forvarmet ovn på 200 grader i 25 minutter, indtil de er gyldne og møre.
Tip:
Kan også laves med andre Bonduelle bønner eller linser.
Se også: