Pasta med røde kidneybønner
Let
2 personer
30 min.
Ingredienser
til 2 personer
60 ml olie
1 mellemstort løg, snittet fint
220 g champignon, snittet i 0,5 cm stykker
Salt
2 fed hvidløg, hakket groft
1 mini dåse Bonduelle røde bønner (75 gram)
60 ml tomatpure
1 tsk. chiliflager
300 gram pasta – gerne orecchiette eller conchiglie
50 gram parmesan, revet fint + ekstra til servering
3 spsk. smør
100 gram persille, hakket fint + ekstra til servering
1 mellemstort løg, snittet fint
220 g champignon, snittet i 0,5 cm stykker
Salt
2 fed hvidløg, hakket groft
1 mini dåse Bonduelle røde bønner (75 gram)
60 ml tomatpure
1 tsk. chiliflager
300 gram pasta – gerne orecchiette eller conchiglie
50 gram parmesan, revet fint + ekstra til servering
3 spsk. smør
100 gram persille, hakket fint + ekstra til servering
Ingredienser til 2 personer
60 ml olie
1 mellemstort løg, snittet fint
220 g champignon, snittet i 0,5 cm stykker
Salt
2 fed hvidløg, hakket groft
1 mini dåse Bonduelle røde bønner (75 gram)
60 ml tomatpure
1 tsk. chiliflager
300 gram pasta – gerne orecchiette eller conchiglie
50 gram parmesan, revet fint + ekstra til servering
3 spsk. smør
100 gram persille, hakket fint + ekstra til servering
1 mellemstort løg, snittet fint
220 g champignon, snittet i 0,5 cm stykker
Salt
2 fed hvidløg, hakket groft
1 mini dåse Bonduelle røde bønner (75 gram)
60 ml tomatpure
1 tsk. chiliflager
300 gram pasta – gerne orecchiette eller conchiglie
50 gram parmesan, revet fint + ekstra til servering
3 spsk. smør
100 gram persille, hakket fint + ekstra til servering
- Trin 1Varm olien i stor gryde over middel varme. Tilføj de hakkede løg og svampe og steg indtil svampene er dyb brune og begynder at sidde fast i bunden af gryden (ca. 12-14 min). Smag til med salt.
- Trin 2Tilføj hvidløg, tomatpasta, røde bønner og chiliflager, og steg blandingen under konstant omrøring i 2-3 minutter.
- Trin 3Tilføj 7 dl vand og bring i kog. Tilføj pasta og 1 tsk. salt til gryden. Skru ned for varmen og lad simre indtil pastaen er tilberedt (10-14 min). Rør ofte – især som væsken begynder at tykne – og tilføj evt. mere vand, hvis det begynder at tørre ud.
- Trin 4Tag gryden af varmen og rør revet parmesan, smør og persille i. Smag til med salt.
- Trin 5Servér toppet med parmesan og friskhakket persille.
Se også: