Kikærtetzatziki med agurk, urter, citron og grillet kylling
Let
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
4 stk. kyllingebryst
2 spsk. olivenolie
1 spsk. tørret oregano
TZATZIKI:
1 dåse Bonduelle Kikærter (265 g drænet vægt)
1 agurk
1 rødløg, ca. 50 g
¼ bundt dild
4 stængler mynte
1-2 fed hvidløg
1 citron, usprøjtet
3 dl græsk yoghurt
Salt og peber
2 spsk. olivenolie
1 spsk. tørret oregano
TZATZIKI:
1 dåse Bonduelle Kikærter (265 g drænet vægt)
1 agurk
1 rødløg, ca. 50 g
¼ bundt dild
4 stængler mynte
1-2 fed hvidløg
1 citron, usprøjtet
3 dl græsk yoghurt
Salt og peber
Ingredienser til 4 personer
4 stk. kyllingebryst
2 spsk. olivenolie
1 spsk. tørret oregano
TZATZIKI:
1 dåse Bonduelle Kikærter (265 g drænet vægt)
1 agurk
1 rødløg, ca. 50 g
¼ bundt dild
4 stængler mynte
1-2 fed hvidløg
1 citron, usprøjtet
3 dl græsk yoghurt
Salt og peber
2 spsk. olivenolie
1 spsk. tørret oregano
TZATZIKI:
1 dåse Bonduelle Kikærter (265 g drænet vægt)
1 agurk
1 rødløg, ca. 50 g
¼ bundt dild
4 stængler mynte
1-2 fed hvidløg
1 citron, usprøjtet
3 dl græsk yoghurt
Salt og peber
- Trin 1Flæk agurken på langs, skrab den fri for kerner med en teske og skær den i små stykker.
- Trin 2Hak rødløg, dild og mynte meget fint, riv hvidløg og citronskal på den fine side af rivejernet.
- Trin 3Pres saften fra citronen, rør det hele sammen med yoghurt og smag til med salt og peber.
- Trin 4Bank kyllingebrysterne flade, vend i olie, oregano, salt og peber og grill på en varm pande ca. 2 min. på hver side.
- Trin 5Anret de grillede kyllingestykker med kikærtetzatziki, og servér evt. med brød eller grøn salat
Tip:
Retten kan også laves med røde kidneybønner og black-eyed bønner.
Se også: