Linsesalat med ristede svampe og mozzarella
Let
2 personer
15 min.
Ingredienser
til 2 personer
Salat:
500 g blandede svampe
1 spsk. smør til stegning
1 lille håndfuld timian
1 bakke blandet salat
1 dåse Bonduelle økologiske linser (drænet vægt 130g)
125 g mozzarella
1 håndfuld ristede og saltede mandler
Dressing:
2 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamicoeddike
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. honning
Salt og friskkværnet peber
500 g blandede svampe
1 spsk. smør til stegning
1 lille håndfuld timian
1 bakke blandet salat
1 dåse Bonduelle økologiske linser (drænet vægt 130g)
125 g mozzarella
1 håndfuld ristede og saltede mandler
Dressing:
2 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamicoeddike
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. honning
Salt og friskkværnet peber
Ingredienser til 2 personer
Salat:
500 g blandede svampe
1 spsk. smør til stegning
1 lille håndfuld timian
1 bakke blandet salat
1 dåse Bonduelle økologiske linser (drænet vægt 130g)
125 g mozzarella
1 håndfuld ristede og saltede mandler
Dressing:
2 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamicoeddike
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. honning
Salt og friskkværnet peber
500 g blandede svampe
1 spsk. smør til stegning
1 lille håndfuld timian
1 bakke blandet salat
1 dåse Bonduelle økologiske linser (drænet vægt 130g)
125 g mozzarella
1 håndfuld ristede og saltede mandler
Dressing:
2 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamicoeddike
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. honning
Salt og friskkværnet peber
- Trin 1Rens svampene, skær dem i grove skiver, og steg dem i smør på en pande.
- Trin 2Drys med timianblade, salt og friskkværnet peber over svampene, og lad dem stege, til de bliver flot gyldne.
- Trin 3Bland salat og økologiske linser på et salatfad.
- Trin 4Ryst alle ingredienserne til dressingen sammen, og vend den i salaten.
- Trin 5Top salaten med ristede svampe, stykker af mozzarella og hakkede mandler.
- Trin 6Pynt med timian, og servér.
Tips:
Du kan også bruge bøffelmozzarella eller burrata i stedet for mozzarella.
Se også: