\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Linsesalat med ristede svampe og mozzarella
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Linsesalat med ristede svampe og mozzarella
udskriv opskrift
Let
2 personer
15 min.
Ingredienser
til 2 personer
Salat:
500 g blandede svampe
1 spsk. smør til stegning
1 lille håndfuld timian
1 bakke blandet salat
1 dåse
Bonduelle
økologiske linser (drænet vægt 130g)
125 g mozzarella
1 håndfuld ristede og saltede mandler
Dressing:
2 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamicoeddike
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. honning
Salt og friskkværnet peber
Ingredienser til 2 personer
Salat:
500 g blandede svampe
1 spsk. smør til stegning
1 lille håndfuld timian
1 bakke blandet salat
1 dåse
Bonduelle
økologiske linser (drænet vægt 130g)
125 g mozzarella
1 håndfuld ristede og saltede mandler
Dressing:
2 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamicoeddike
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. honning
Salt og friskkværnet peber
Tilbered denne opskrift med:
Økologiske linser - 160 g
se produkt
Trin 1
Rens svampene, skær dem i grove skiver, og steg dem i smør på en pande.
Trin 2
Drys med timianblade, salt og friskkværnet peber over svampene, og lad dem stege, til de bliver flot gyldne.
Trin 3
Bland salat og økologiske linser på et salatfad.
Trin 4
Ryst alle ingredienserne til dressingen sammen, og vend den i salaten.
Trin 5
Top salaten med ristede svampe, stykker af mozzarella og hakkede mandler.
Trin 6
Pynt med timian, og servér.
Tips:
Du kan også bruge bøffelmozzarella eller burrata i stedet for mozzarella.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Svampesalat med linser, urter og gedeost
Se opskriften
Spaghetti med linse-bolognese
Se opskriften
Græsk linsedip
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Baked beans - 400 g
Chili beans - 430 g
Majs - 300 g
Ærter og karotter - 400 g
Økologiske majs - 300 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikærter - 150 g
Røde kidneybønner - 2 mini packs