1. >Opskrifter
  2. >Linsesalat med ristede svampe og mozzarella

Linsesalat med ristede svampe og mozzarella

Let
2 personer
15 min.
Ingredienser
til 2 personer
Salat:

500 g blandede svampe

1 spsk. smør til stegning

1 lille håndfuld timian

1 bakke blandet salat

1 dåse Bonduelle økologiske linser (drænet vægt 130g)

125 g mozzarella

1 håndfuld ristede og saltede mandler



Dressing:

2 spsk. olivenolie

1 spsk. balsamicoeddike

1 tsk. dijonsennep

1 tsk. honning

Salt og friskkværnet peber
Ingredienser til 2 personer
Salat:

500 g blandede svampe

1 spsk. smør til stegning

1 lille håndfuld timian

1 bakke blandet salat

1 dåse Bonduelle økologiske linser (drænet vægt 130g)

125 g mozzarella

1 håndfuld ristede og saltede mandler



Dressing:

2 spsk. olivenolie

1 spsk. balsamicoeddike

1 tsk. dijonsennep

1 tsk. honning

Salt og friskkværnet peber
    Tilbered denne opskrift med:
  • Økologiske linser - 160 g
  1. Trin 1
    Rens svampene, skær dem i grove skiver, og steg dem i smør på en pande.
  2. Trin 2
    Drys med timianblade, salt og friskkværnet peber over svampene, og lad dem stege, til de bliver flot gyldne.
  3. Trin 3
    Bland salat og økologiske linser på et salatfad.
  4. Trin 4
    Ryst alle ingredienserne til dressingen sammen, og vend den i salaten.
  5. Trin 5
    Top salaten med ristede svampe, stykker af mozzarella og hakkede mandler.
  6. Trin 6
    Pynt med timian, og servér.
Tips:
Du kan også bruge bøffelmozzarella eller burrata i stedet for mozzarella.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende