Lynhurtig linsebolognese
Let
2 personer
25 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 lille løg
2 fed hvidløg
1 gulerod
2 dåser Bonduelle Økologiske Linser (260 g drænet vægt)
1 håndfuld frisk basilikum
50 g kalamataoliven (uden sten)
2 spsk. olivenolie
¼ tsk. tørrede chiliflager (eller mere efter smag)
1 tsk. tomatpuré
500 g tomatpassata
Salt og peber
Evt. lidt sukker
Servering:
200 g tørret spaghetti
Revet parmesan
Mere frisk basilikum
2 fed hvidløg
1 gulerod
2 dåser Bonduelle Økologiske Linser (260 g drænet vægt)
1 håndfuld frisk basilikum
50 g kalamataoliven (uden sten)
2 spsk. olivenolie
¼ tsk. tørrede chiliflager (eller mere efter smag)
1 tsk. tomatpuré
500 g tomatpassata
Salt og peber
Evt. lidt sukker
Servering:
200 g tørret spaghetti
Revet parmesan
Mere frisk basilikum
Ingredienser til 2 personer
1 lille løg
2 fed hvidløg
1 gulerod
2 dåser Bonduelle Økologiske Linser (260 g drænet vægt)
1 håndfuld frisk basilikum
50 g kalamataoliven (uden sten)
2 spsk. olivenolie
¼ tsk. tørrede chiliflager (eller mere efter smag)
1 tsk. tomatpuré
500 g tomatpassata
Salt og peber
Evt. lidt sukker
Servering:
200 g tørret spaghetti
Revet parmesan
Mere frisk basilikum
2 fed hvidløg
1 gulerod
2 dåser Bonduelle Økologiske Linser (260 g drænet vægt)
1 håndfuld frisk basilikum
50 g kalamataoliven (uden sten)
2 spsk. olivenolie
¼ tsk. tørrede chiliflager (eller mere efter smag)
1 tsk. tomatpuré
500 g tomatpassata
Salt og peber
Evt. lidt sukker
Servering:
200 g tørret spaghetti
Revet parmesan
Mere frisk basilikum
- Trin 1Sæt en gryde over med pastavand.
- Trin 2Hak løg og hvidløg fint. Skræl og riv guleroden, og dræn linserne. Hak basilikum og oliven groft.
- Trin 3Varm en gryde op med olivenolie, og steg løg og hvidløg i et par minutter. Tilsæt basilikum og chiliflager og steg i 1 minut mere. Tilsæt tomatpuré, og rist i 1 minut.
- Trin 4Hæld nu tomatpassata, grønne linser, revet gulerod og grofthakket oliven i gryden, og kog bolognesen i 10-15 minutter uden låg. Smag til med revet citronskal, salt, peber og evt. lidt sukker.
- Trin 5Kog spaghettien efter anvisningen på pakken, og servér den med linsebolo, revet parmesan og frisk basilikum på toppen.
Se også: