Ristede kikærter med varme krydderier, spidskål, cashewnødder, citron og frisk koriander
Let
2 personer
25 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 dåse Bonduelle kikærter (265 g drænet vægt)
1 lille spidskål
2 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stødt koriander
1/2 tsk. chilipulver (kan undlades)
2 spsk. olivenolie
50 g ristede cashewnødder
½ bundt koriander
1 citron
1 lille spidskål
2 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stødt koriander
1/2 tsk. chilipulver (kan undlades)
2 spsk. olivenolie
50 g ristede cashewnødder
½ bundt koriander
1 citron
Ingredienser til 2 personer
1 dåse Bonduelle kikærter (265 g drænet vægt)
1 lille spidskål
2 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stødt koriander
1/2 tsk. chilipulver (kan undlades)
2 spsk. olivenolie
50 g ristede cashewnødder
½ bundt koriander
1 citron
1 lille spidskål
2 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stødt koriander
1/2 tsk. chilipulver (kan undlades)
2 spsk. olivenolie
50 g ristede cashewnødder
½ bundt koriander
1 citron
- Trin 1Kom kikærterne i en sigte og lad dem dræne godt af.
- Trin 2Halvér spidskålen på langs, og skær den ud i lange både.
- Trin 3Steg kikærterne af på en pande i olivenolie sammen med krydderierne i ca 2-3 minutter.
- Trin 4Kom kålen på panden og vend det godt sammen, kålen skal kun lige have lidt varme, så den stadig er sprød.
- Trin 5Anret kikærter og kål sammen med grofthakket koriander, cashewnødder og server med citron.
Tip:
Kan også laves med linser, hvide bønner eller majs. Kikærterne kan fint spises som snack eller drysses i en salat.
Se også: