\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Ristede kikærter med varme krydderier, spidskål, cashewnødder, citron og frisk koriander
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Ristede kikærter med varme krydderier, spidskål, cashewnødder, citron og frisk koriander
udskriv opskrift
Let
2 personer
25 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 dåse
Bonduelle
kikærter (265 g drænet vægt)
1 lille spidskål
2 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stødt koriander
1/2 tsk. chilipulver (kan undlades)
2 spsk. olivenolie
50 g ristede cashewnødder
½ bundt koriander
1 citron
Ingredienser til 2 personer
1 dåse
Bonduelle
kikærter (265 g drænet vægt)
1 lille spidskål
2 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stødt koriander
1/2 tsk. chilipulver (kan undlades)
2 spsk. olivenolie
50 g ristede cashewnødder
½ bundt koriander
1 citron
Trin 1
Kom kikærterne i en sigte og lad dem dræne godt af.
Trin 2
Halvér spidskålen på langs, og skær den ud i lange både.
Trin 3
Steg kikærterne af på en pande i olivenolie sammen med krydderierne i ca 2-3 minutter.
Trin 4
Kom kålen på panden og vend det godt sammen, kålen skal kun lige have lidt varme, så den stadig er sprød.
Trin 5
Anret kikærter og kål sammen med grofthakket koriander, cashewnødder og server med citron.
Tip:
Kan også laves med linser, hvide bønner eller majs. Kikærterne kan fint spises som snack eller drysses i en salat.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Salat med kikærter, grønkål, æble og bed...
Se opskriften
Kikærtecookies
Se opskriften
Vietnamesisk bønne- og nudelsalat
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Kikærter - 150 g
Kikærter - 2 mini packs
Økologiske kikærter - 150 g
Baked beans - 400 g
Chili beans - 430 g
Majs - 300 g
Majs - 1 x 150 g
Ærter og karotter - 400 g