1. >Opskrifter
  2. >Rød linsesuppe med ingefær, appelsin & majstopping

Rød linsesuppe med ingefær, appelsin & majstopping

Medium
2 personer
25 min.
25 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 løg

2 fed hvidløg

1 lille knold ingefær

½ tsk. spidskommen

1 tsk. garam masala

2 spsk. olivenolie

¼ tsk. stødt chili

200 g gulerødder

100 g røde linser

750 ml grøntsagsbouillon

1 dl kokosmælk

1 appelsin

Salt og peber

Topping:

1 dåse Bonduelle Økologiske Majs (140 g drænet vægt)

20 g smør

1 grøn chili

1 håndfuld frisk mynte

Kokosflager
Ingredienser til 2 personer
1 løg

2 fed hvidløg

1 lille knold ingefær

½ tsk. spidskommen

1 tsk. garam masala

2 spsk. olivenolie

¼ tsk. stødt chili

200 g gulerødder

100 g røde linser

750 ml grøntsagsbouillon

1 dl kokosmælk

1 appelsin

Salt og peber

Topping:

1 dåse Bonduelle Økologiske Majs (140 g drænet vægt)

20 g smør

1 grøn chili

1 håndfuld frisk mynte

Kokosflager
    Tilbered denne opskrift med:
  • Økologiske majs - 2 x 150 g
  1. Trin 1
    Hak løg, hvidløg og ingefær fint, og steg det i en mellemstor gryde med olivenolie i nogle minutter. Tilsæt spidskommen, garam masala, og chili og steg lidt mere. Skræl imens gulerødderne, skær dem i grove skiver, og kom dem i gryden.
  2. Trin 2
    Kom linserne i en sigte og skyl dem igennem i koldt vand. Kom også dem i gryden. Dæk det hele med grøntsagsbouillon, og kog suppen i ca. 25 minutter til gulerødder og linser er møre.
  3. Trin 3
    Blend suppen med en stavblender, og tilsæt så kokosmælk. Kog igennem, og smag til med salt, peber, frisk appelsinsaft samt lidt revet appelsinskal.
  4. Trin 4
    Dræn majsene, og kom dem i en lille gryde sammen med smørret. Lun op, til smørret smelter, og vip så majsene over i en skål.
  5. Trin 5
    Hak chilien og mynten, og vend begge dele i de lune majs lige inden servering.
  6. Trin 6
    Spis suppen rygende varm med lun majstopping og et drys kokosflager ovenpå.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende