Trin 1
Hak løg, hvidløg og ingefær fint, og steg det i en mellemstor gryde med olivenolie i nogle minutter. Tilsæt spidskommen, garam masala, og chili og steg lidt mere. Skræl imens gulerødderne, skær dem i grove skiver, og kom dem i gryden.
Trin 2
Kom linserne i en sigte og skyl dem igennem i koldt vand. Kom også dem i gryden. Dæk det hele med grøntsagsbouillon, og kog suppen i ca. 25 minutter til gulerødder og linser er møre.
Trin 3
Blend suppen med en stavblender, og tilsæt så kokosmælk. Kog igennem, og smag til med salt, peber, frisk appelsinsaft samt lidt revet appelsinskal.
Trin 4
Dræn majsene, og kom dem i en lille gryde sammen med smørret. Lun op, til smørret smelter, og vip så majsene over i en skål.
Trin 5
Hak chilien og mynten, og vend begge dele i de lune majs lige inden servering.
Trin 6
Spis suppen rygende varm med lun majstopping og et drys kokosflager ovenpå.