Trin 1
Varm olien i en stor slip-let pande over høj varme. Hak portobellosvampene fint, tilføj og vent indtil det meste er vandet er stegt fra.
Trin 2
Put de stegte svampe i en skål og tilføj linserne. Mos svampe og linser sammen med en gaffel og tilføj hakket hvidløg, ingefær, forårsløg, sesamolie og soja.
Trin 3
Gør din ’gyoza-folde-station’ klar med en skål vand og et let fugtigt viskestykke til at holde gyozaerne fugtige.
Trin 4
Fold dine gyozaer. Tag en teskefuld af fyldet og placer i midten af et gyoza-papir. Fugt forsigtigt kanten af papiret med vand og fold på midten, så du har en halvcirkel. Fold forsigtigt kanterne sammen ind over hinanden – og fortsæt indtil fyldet er brugt op. Du kan med fordel finde en video online, der guider dig igennem foldeteknikken.
Trin 5
Saucen: Bland alle ingredienserne i en lille skål og smag til med salt.
Trin 6
Du skal bruge en pande med et tætsiddende låg – og en kande med vand. Tilføj en smule olie og steg gyozaerne på en side i 2-3 minutter indtil de er gyldne i bunden. Når de er stegt, tilføjer du en smule vand til panden for at dampe gyozaerne og sætter låg på i 1-2 minutter til, vandet er forsvundet. Gentag indtil alle gyozaer er tilberedt.
Trin 7
Servér straks når gyozaerne er færdige med saucen til.