Gryderet med svampe, linser og bacon
Medium
2 personer
45 min.
Ingredienser
til 2 personer
2 spsk. olie
2 fed hvidløg
2 skalotteløg
10 kviste timian
2 kviste rosmarin
50 gram bacon
500 g friske champignoner
500 g blandede friske svampe
1 spsk. mel
1,5 dl hvidvin
1 dl vand
1 grøntsagsboullionterning
2 kviste grønkål
2 dåser Bonduelle linser (160 g x 2)
Salt
Peber
2 fed hvidløg
2 skalotteløg
10 kviste timian
2 kviste rosmarin
50 gram bacon
500 g friske champignoner
500 g blandede friske svampe
1 spsk. mel
1,5 dl hvidvin
1 dl vand
1 grøntsagsboullionterning
2 kviste grønkål
2 dåser Bonduelle linser (160 g x 2)
Salt
Peber
Ingredienser til 2 personer
2 spsk. olie
2 fed hvidløg
2 skalotteløg
10 kviste timian
2 kviste rosmarin
50 gram bacon
500 g friske champignoner
500 g blandede friske svampe
1 spsk. mel
1,5 dl hvidvin
1 dl vand
1 grøntsagsboullionterning
2 kviste grønkål
2 dåser Bonduelle linser (160 g x 2)
Salt
Peber
2 fed hvidløg
2 skalotteløg
10 kviste timian
2 kviste rosmarin
50 gram bacon
500 g friske champignoner
500 g blandede friske svampe
1 spsk. mel
1,5 dl hvidvin
1 dl vand
1 grøntsagsboullionterning
2 kviste grønkål
2 dåser Bonduelle linser (160 g x 2)
Salt
Peber
- Trin 1Hak løg, hvidløg og timian fint. Skær bacon i mindre stykker. Skær svampene i store stykker.
- Trin 2Kom olie i en gryde. Steg bacon, løg, hvidløg, timian og rosmarin i 2 minutter. Kom svampe i gryden. Steg i 5 minutter. Drys mel i gryden. Vend godt sammen.
- Trin 3Kom vand, vin og boullion i gryden. Lad simre under låg i cirka 30 minutter. Del grønkålen i mindre stykker.
- Trin 4Vend kålen i gryden. Vend linserne i gryden. Smag til med salt og peber.
Servér med kartoffelmos, bønnesalat og friskhakket persille på toppen.
Se også: