1. >Opskrifter
  2. >Gryderet med svampe, linser og bacon

Gryderet med svampe, linser og bacon

Medium
2 personer
45 min.
Ingredienser
til 2 personer
2 spsk. olie

2 fed hvidløg

2 skalotteløg

10 kviste timian

2 kviste rosmarin

50 gram bacon

500 g friske champignoner

500 g blandede friske svampe

1 spsk. mel

1,5 dl hvidvin

1 dl vand

1 grøntsagsboullionterning

2 kviste grønkål

2 dåser Bonduelle linser (160 g x 2)

Salt

Peber
Ingredienser til 2 personer
2 spsk. olie

2 fed hvidløg

2 skalotteløg

10 kviste timian

2 kviste rosmarin

50 gram bacon

500 g friske champignoner

500 g blandede friske svampe

1 spsk. mel

1,5 dl hvidvin

1 dl vand

1 grøntsagsboullionterning

2 kviste grønkål

2 dåser Bonduelle linser (160 g x 2)

Salt

Peber
  1. Trin 1
    Hak løg, hvidløg og timian fint. Skær bacon i mindre stykker. Skær svampene i store stykker.
  2. Trin 2
    Kom olie i en gryde. Steg bacon, løg, hvidløg, timian og rosmarin i 2 minutter. Kom svampe i gryden. Steg i 5 minutter. Drys mel i gryden. Vend godt sammen.
  3. Trin 3
    Kom vand, vin og boullion i gryden. Lad simre under låg i cirka 30 minutter. Del grønkålen i mindre stykker.
  4. Trin 4
    Vend kålen i gryden. Vend linserne i gryden. Smag til med salt og peber.
Servér med kartoffelmos, bønnesalat og friskhakket persille på toppen.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende