\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Salat med yoghurt og kikærte- og hasselnøddezaatar
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Salat med yoghurt og kikærte- og hasselnøddezaatar
udskriv opskrift
Let
1 person
20 min.
Ingredienser
til 1 person
20 g hasselnødder
1 spsk. sesamfrø
1 tsk. tørret oregano
1 ds.
Bonduelle
mini packs kikærter (drænet vægt 65 g)
1 spsk. olivenolie
1 lille romainesalat/hjertesalat
1 dl. yoghurt
Salt
Sort peber
Ingredienser til 1 person
20 g hasselnødder
1 spsk. sesamfrø
1 tsk. tørret oregano
1 ds.
Bonduelle
mini packs kikærter (drænet vægt 65 g)
1 spsk. olivenolie
1 lille romainesalat/hjertesalat
1 dl. yoghurt
Salt
Sort peber
Tilbered denne opskrift med:
Kikærter - 2 mini packs
se produkt
Trin 1
Hak hasselnødderne groft.
Trin 2
Rist nødderne og sesamfrøene på en tør pande på lav varme indtil de er gyldne.
Trin 3
Vend nødderne og sesamfrøene sammen med oregano, kikærter og olivenolie og smag til med salt og peber.
Trin 4
Skær salaten i grove stykker og vend stykkerne forsigtigt i yoghurten.
Trin 5
Anret salaten i en skål og drys med kikærte- og hasselnøddezaatar.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Shakshuka med kikærter
Se opskriften
Kikærtetzatziki med agurk, urter, citron...
Se opskriften
Salat med kikærter, grønkål, æble og bed...
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Kikærter - 150 g
Økologiske kikærter - 150 g
Baked beans - 400 g
Chili beans - 430 g
Majs - 300 g
Ærter og karotter - 400 g
Økologiske majs - 300 g
Røde kidneybønner - 160 g