1. >Opskrifter
  2. >Salat med yoghurt og kikærte- og hasselnøddezaatar

Salat med yoghurt og kikærte- og hasselnøddezaatar

Let
1 person
20 min.
Ingredienser
til 1 person
20 g hasselnødder

1 spsk. sesamfrø

1 tsk. tørret oregano

1 ds. Bonduelle mini packs kikærter (drænet vægt 65 g)

1 spsk. olivenolie

1 lille romainesalat/hjertesalat

1 dl. yoghurt

Salt

Sort peber
Ingredienser til 1 person
20 g hasselnødder

1 spsk. sesamfrø

1 tsk. tørret oregano

1 ds. Bonduelle mini packs kikærter (drænet vægt 65 g)

1 spsk. olivenolie

1 lille romainesalat/hjertesalat

1 dl. yoghurt

Salt

Sort peber
    Tilbered denne opskrift med:
  • Kikærter - 2 mini packs
  1. Trin 1
    Hak hasselnødderne groft.
  2. Trin 2
    Rist nødderne og sesamfrøene på en tør pande på lav varme indtil de er gyldne.
  3. Trin 3
    Vend nødderne og sesamfrøene sammen med oregano, kikærter og olivenolie og smag til med salt og peber.
  4. Trin 4
    Skær salaten i grove stykker og vend stykkerne forsigtigt i yoghurten.
  5. Trin 5
    Anret salaten i en skål og drys med kikærte- og hasselnøddezaatar.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende