Sandwich med butter beans à la Toscana
Let
4 personer
10 min.
Ingredienser
til 4 personer
1/2 rødløg
2 dåser Bonduelle butter beans (2 x 130 g)
1 tsk. dåsetun i olie
2 spsk. jomfruolivenolie
2 spsk. friskhakket persille
2 spsk. friskhakket basilikum
Saft af 1 (økologisk) citron og fintrevet citronskal
Salt
Peber
Serveres med et godt lyst brød
2 dåser Bonduelle butter beans (2 x 130 g)
1 tsk. dåsetun i olie
2 spsk. jomfruolivenolie
2 spsk. friskhakket persille
2 spsk. friskhakket basilikum
Saft af 1 (økologisk) citron og fintrevet citronskal
Salt
Peber
Serveres med et godt lyst brød
Ingredienser til 4 personer
1/2 rødløg
2 dåser Bonduelle butter beans (2 x 130 g)
1 tsk. dåsetun i olie
2 spsk. jomfruolivenolie
2 spsk. friskhakket persille
2 spsk. friskhakket basilikum
Saft af 1 (økologisk) citron og fintrevet citronskal
Salt
Peber
Serveres med et godt lyst brød
2 dåser Bonduelle butter beans (2 x 130 g)
1 tsk. dåsetun i olie
2 spsk. jomfruolivenolie
2 spsk. friskhakket persille
2 spsk. friskhakket basilikum
Saft af 1 (økologisk) citron og fintrevet citronskal
Salt
Peber
Serveres med et godt lyst brød
- Trin 1Hak rødløget fint.
- Trin 2Skyl de hvide bønner med vand, og hæld dem i en skål. Mos bønnerne groft med en gaffel.
- Trin 3Bland alle ingredienserne.
- Trin 4Smør et godt lag bønne- og tunsalat på ristede brødskiver.
Bønne- og tunsalaten kan også nydes i salater eller med grøntsagsspyd og dip.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
45 > 45 min.
Caldo gallego – galicisk suppe med chorizo, hvide bønner og grøntsager
Sommersalat med squash, fennikel og røde kidneybønner
Rødkålssalat med majs og Cheddar
Tre farver, tre ingredienser... og det er det. Rødkål, majs og Cheddarost er alt det der skal til til vinterens mest farverige salat.
Se også: