\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Sommertærte med spinat, rødbeder, gedeost og linser
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Sommertærte med spinat, rødbeder, gedeost og linser
udskriv opskrift
Medium
4 personer
80 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 dåser
Bonduelle
Linser (130 g drænet vægt)
1 pakke tærtedej
200 g rødbeder, kogte
50 g babyspinat
4 æg
¼ l fløde
100 g gedeost
Salt og peber
Ingredienser til 4 personer
2 dåser
Bonduelle
Linser (130 g drænet vægt)
1 pakke tærtedej
200 g rødbeder, kogte
50 g babyspinat
4 æg
¼ l fløde
100 g gedeost
Salt og peber
Trin 1
Rul dejen ud på tærtens form, prik den med en gaffel og sæt den på køl.
Trin 2
Skær de kogte rødbeder i passende skiver, bland med linser og spinat og fordel det på tærten.
Trin 3
Pisk æg og fløde sammen med salt og peber, hæld det i tærten og smuldr gedeost hen over.
Trin 4
Bag i ovn ved 185 grader i 45-60 min. til den er gylden og færdigbagt, og køl af på en bagerist.
Trin 5
Servér tærten lun eller kold, eventuelt med en grøn salat.
Tip:
Retten kan også laves med bønner, kikærter, squash og friskost.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Linsekebab
Se opskriften
Svampesalat med linser, urter og gedeost
Se opskriften
Grillet oksebøf med linser-og rødvinssmø...
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Økologiske linser - 160 g
Beetroots - 2 mini packs
Baked beans - 400 g
Chili beans - 430 g
Majs - 300 g
Ærter og karotter - 400 g
Økologiske majs - 300 g
Røde kidneybønner - 160 g