1. >Opskrifter
  2. >Græskarsuppe med chilibeans

Græskarsuppe med chilibeans

4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 hokkaido græskar

2 løg, olie

8 dl vand

1 bouillonterning

1 tsk spidskommen

1 dåse Bonduelle chili beans (430 g)

1 økologisk appelsin

Salt og peber



Drys: Græskarkerner og dild
Ingredienser til 4 personer
1 hokkaido græskar

2 løg, olie

8 dl vand

1 bouillonterning

1 tsk spidskommen

1 dåse Bonduelle chili beans (430 g)

1 økologisk appelsin

Salt og peber



Drys: Græskarkerner og dild
    Tilbered denne opskrift med:
  • Chili beans - 430 g
  1. Trin 1
    Skær græskarret over, fjern kernerne og skær kødet med skræl i tern.
  2. Trin 2
    Hak løget og svits græskaret i olie i en gryde.
  3. Trin 3
    Kom vand, bouillonterning og spidskommen heri og lad grøntsagerne simre møre under låg i cirka 15 minutter.
  4. Trin 4
    Kom chili beans, lidt revet appelsinskal og saft i gryden og blend med en stavblender. Justér konsistensen med vand.
  5. Trin 5
    Smag til med salt og peber og server med et drys græskarkerner og dild.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende