Hummus med kidneybønner
Let
10 min.
Ingredienser
til 1 person
HUMMUS
• 2 dåser kidneybønner a 160 g fra Bonduelle
• 2 halve soltørrede tomater + 1 spsk olie fra glasset
• 1-2 tsk balsamicoeddike eller -glace
• Saft af 1/2 citron
• 1 spsk tahin
• 1/2-1 tsk salt
TOPPING
• 1 spsk kidneybønner
• Olivenolie
• 2 tsk ristede
• 2 dåser kidneybønner a 160 g fra Bonduelle
• 2 halve soltørrede tomater + 1 spsk olie fra glasset
• 1-2 tsk balsamicoeddike eller -glace
• Saft af 1/2 citron
• 1 spsk tahin
• 1/2-1 tsk salt
TOPPING
• 1 spsk kidneybønner
• Olivenolie
• 2 tsk ristede
Ingredienser til 1 person
HUMMUS
• 2 dåser kidneybønner a 160 g fra Bonduelle
• 2 halve soltørrede tomater + 1 spsk olie fra glasset
• 1-2 tsk balsamicoeddike eller -glace
• Saft af 1/2 citron
• 1 spsk tahin
• 1/2-1 tsk salt
TOPPING
• 1 spsk kidneybønner
• Olivenolie
• 2 tsk ristede
• 2 dåser kidneybønner a 160 g fra Bonduelle
• 2 halve soltørrede tomater + 1 spsk olie fra glasset
• 1-2 tsk balsamicoeddike eller -glace
• Saft af 1/2 citron
• 1 spsk tahin
• 1/2-1 tsk salt
TOPPING
• 1 spsk kidneybønner
• Olivenolie
• 2 tsk ristede
- Trin 1Blend ingredienserne til hummusen sammen, men smag den til med balsamicoeddike/-glace og citronsaft. Bruger du balsamicoeddike, skal du måske bruge lidt mindre citronsaft, så den ikke bliver for syrlig.
- Trin 2Skyl kidneybønnerne til toppingen, dup dem tørre og anret hummusen i en skål eller i et lille fad og top med kidneybønner, olivenolie, ristede sesamfrø og frisk dild. Velbekomme!
Se også: