Hummus med kidneybønner

Let
10 min.
Ingredienser
til 1 person
HUMMUS

• 2 dåser kidneybønner a 160 g fra Bonduelle

• 2 halve soltørrede tomater + 1 spsk olie fra glasset

• 1-2 tsk balsamicoeddike eller -glace

• Saft af 1/2 citron

• 1 spsk tahin

• 1/2-1 tsk salt



TOPPING

• 1 spsk kidneybønner

• Olivenolie

• 2 tsk ristede
Ingredienser til 1 person
HUMMUS

• 2 dåser kidneybønner a 160 g fra Bonduelle

• 2 halve soltørrede tomater + 1 spsk olie fra glasset

• 1-2 tsk balsamicoeddike eller -glace

• Saft af 1/2 citron

• 1 spsk tahin

• 1/2-1 tsk salt



TOPPING

• 1 spsk kidneybønner

• Olivenolie

• 2 tsk ristede
  1. Trin 1
    Blend ingredienserne til hummusen sammen, men smag den til med balsamicoeddike/-glace og citronsaft. Bruger du balsamicoeddike, skal du måske bruge lidt mindre citronsaft, så den ikke bliver for syrlig.
  2. Trin 2
    Skyl kidneybønnerne til toppingen, dup dem tørre og anret hummusen i en skål eller i et lille fad og top med kidneybønner, olivenolie, ristede sesamfrø og frisk dild. Velbekomme!
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
45 > 45 min.
  • Majshummus

  • Rødkålssalat med majs og Cheddar

    Tre farver, tre ingredienser... og det er det. Rødkål, majs og Cheddarost er alt det der skal til til vinterens mest farverige salat.