Majshummus
Let
10 min.
Ingredienser
til 1 person
HUMMUS
• 2 dåser majs a 150 g fra Bonduelle
• 1 dåse kikærter a 150 g fra Bonduelle
• 1-2 tsk lys tahin
• 1/4-1/2 tsk spidskommen
• Saft af 1-1,5 citron
• Salt
TOPPING
• 1 dåse majs a 150 g fra Bonduelle
• Olivenolie
• 1 tsk dukkah
• 2 dåser majs a 150 g fra Bonduelle
• 1 dåse kikærter a 150 g fra Bonduelle
• 1-2 tsk lys tahin
• 1/4-1/2 tsk spidskommen
• Saft af 1-1,5 citron
• Salt
TOPPING
• 1 dåse majs a 150 g fra Bonduelle
• Olivenolie
• 1 tsk dukkah
Ingredienser til 1 person
HUMMUS
• 2 dåser majs a 150 g fra Bonduelle
• 1 dåse kikærter a 150 g fra Bonduelle
• 1-2 tsk lys tahin
• 1/4-1/2 tsk spidskommen
• Saft af 1-1,5 citron
• Salt
TOPPING
• 1 dåse majs a 150 g fra Bonduelle
• Olivenolie
• 1 tsk dukkah
• 2 dåser majs a 150 g fra Bonduelle
• 1 dåse kikærter a 150 g fra Bonduelle
• 1-2 tsk lys tahin
• 1/4-1/2 tsk spidskommen
• Saft af 1-1,5 citron
• Salt
TOPPING
• 1 dåse majs a 150 g fra Bonduelle
• Olivenolie
• 1 tsk dukkah
- Trin 1Forvarm din ovn på 220 graders varmluft. Vend majsene til toppingen i lidt olivenolie og bag dem i ovnen i 10-20 min. - men hold øje med at de ikke bliver for brændte.
- Trin 2Blend så ingredienserne til hummusen sammen og smag den til med citronsaft og salt.
- Trin 3Anret hummusen i en skål eller i et lille fad og top med de bagte majs, olivenolie og dukkah. Velbekomme!
Se også: