Majshummus

Let
10 min.
Ingredienser
til 1 person
HUMMUS

• 2 dåser majs a 150 g fra Bonduelle

• 1 dåse kikærter a 150 g fra Bonduelle

• 1-2 tsk lys tahin

• 1/4-1/2 tsk spidskommen

• Saft af 1-1,5 citron

• Salt



TOPPING

• 1 dåse majs a 150 g fra Bonduelle

• Olivenolie

• 1 tsk dukkah
Ingredienser til 1 person
HUMMUS

• 2 dåser majs a 150 g fra Bonduelle

• 1 dåse kikærter a 150 g fra Bonduelle

• 1-2 tsk lys tahin

• 1/4-1/2 tsk spidskommen

• Saft af 1-1,5 citron

• Salt



TOPPING

• 1 dåse majs a 150 g fra Bonduelle

• Olivenolie

• 1 tsk dukkah
  1. Trin 1
    Forvarm din ovn på 220 graders varmluft. Vend majsene til toppingen i lidt olivenolie og bag dem i ovnen i 10-20 min. - men hold øje med at de ikke bliver for brændte.
  2. Trin 2
    Blend så ingredienserne til hummusen sammen og smag den til med citronsaft og salt.
  3. Trin 3
    Anret hummusen i en skål eller i et lille fad og top med de bagte majs, olivenolie og dukkah. Velbekomme!
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
45 > 45 min.
  • Hummus med kidneybønner

  • Rødkålssalat med majs og Cheddar

    Tre farver, tre ingredienser... og det er det. Rødkål, majs og Cheddarost er alt det der skal til til vinterens mest farverige salat.