Hummus
Let
10 min.
Ingredienser
til 1 person
• 2 dåser kikærter a 150 g fra Bonduelle + lagen herfra
• 1-3 spsk olivenolie
• 1-3 spsk stuetempereret vand
• 2-3 spsk lys tahin
• 1/4-1/2 tsk spidskommen
• Saft af 1-1,5 citron
• Salt
• Et par isterninger
TOPPING
• 1 spsk kikærter fra Bonduelle
• Olivenolie
• Sumak
• Friske koriander
• 1-3 spsk olivenolie
• 1-3 spsk stuetempereret vand
• 2-3 spsk lys tahin
• 1/4-1/2 tsk spidskommen
• Saft af 1-1,5 citron
• Salt
• Et par isterninger
TOPPING
• 1 spsk kikærter fra Bonduelle
• Olivenolie
• Sumak
• Friske koriander
Ingredienser til 1 person
• 2 dåser kikærter a 150 g fra Bonduelle + lagen herfra
• 1-3 spsk olivenolie
• 1-3 spsk stuetempereret vand
• 2-3 spsk lys tahin
• 1/4-1/2 tsk spidskommen
• Saft af 1-1,5 citron
• Salt
• Et par isterninger
TOPPING
• 1 spsk kikærter fra Bonduelle
• Olivenolie
• Sumak
• Friske koriander
• 1-3 spsk olivenolie
• 1-3 spsk stuetempereret vand
• 2-3 spsk lys tahin
• 1/4-1/2 tsk spidskommen
• Saft af 1-1,5 citron
• Salt
• Et par isterninger
TOPPING
• 1 spsk kikærter fra Bonduelle
• Olivenolie
• Sumak
• Friske koriander
- Trin 1Blend ingredienserne til hummusen sammen, men tilsæt olivenolie og vand lidt ad gangen for at justere konsistensen. Smag den til med tahin, citron og salt.
- Trin 2Skyl kikærterne til toppingen, dup dem tørre og anret hummusen i en skål eller i et lille fad og top med kikærter, olivenolie, sumak og frisk koriander. Velbekomme!
Se også: