\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Kål- og æblesalat med wasabi-yoghurt og røde kidneybønner
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Kål- og æblesalat med wasabi-yoghurt og røde kidneybønner
udskriv opskrift
Let
1 person
20 min.
Ingredienser
til 1 person
1 dåse
Bonduelle
mini packs røde kidneybønner (drænet vægt 60 g)
2 spsk. yoghurt natural
1/2 tsk. wasabi paste
200 g rød spidskål/rødkål
1 grønt æble
1 spsk. æbleeddike
20 g ærteskud
Salt
Sort peber
Ingredienser til 1 person
1 dåse
Bonduelle
mini packs røde kidneybønner (drænet vægt 60 g)
2 spsk. yoghurt natural
1/2 tsk. wasabi paste
200 g rød spidskål/rødkål
1 grønt æble
1 spsk. æbleeddike
20 g ærteskud
Salt
Sort peber
Tilbered denne opskrift med:
Røde kidneybønner - 2 mini packs
se produkt
Trin 1
Rør yoghurt sammen med wasabi og smag til med salt.
Trin 2
Snit halvdelen af kålen groft og halvdelen i tynde strimler.
Trin 3
Snit æblet i tynde skiver på et mandolinjern eller med en skarp kniv og vend skiverne i æbleeddike.
Trin 4
Vend det hele sammen og tilsæt de røde kidneybønner.
Trin 5
Anret salaten med ærteskud og et drys sort peber.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Bønnesalat med to slags bønner, cherryto...
Se opskriften
Ristet grønkålssalat med majs og røde ki...
Se opskriften
Vegetarisk gryde med kidneybønner og maj...
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Røde kidneybønner - 160 g
Økologiske røde kidneybønner - 160 g
Baked beans - 400 g
Chili beans - 430 g
Majs - 300 g
Ærter og karotter - 400 g
Økologiske majs - 300 g
Kikærter - 150 g