Kål- og æblesalat med wasabi-yoghurt og røde kidneybønner

Let
1 person
20 min.
Ingredienser
til 1 person
1 dåse Bonduelle mini packs røde kidneybønner (drænet vægt 60 g)

2 spsk. yoghurt natural

1/2 tsk. wasabi paste

200 g rød spidskål/rødkål

1 grønt æble

1 spsk. æbleeddike

20 g ærteskud

Salt

Sort peber
Ingredienser til 1 person
1 dåse Bonduelle mini packs røde kidneybønner (drænet vægt 60 g)

2 spsk. yoghurt natural

1/2 tsk. wasabi paste

200 g rød spidskål/rødkål

1 grønt æble

1 spsk. æbleeddike

20 g ærteskud

Salt

Sort peber

Tilbered denne opskrift med:

Røde kidneybønner - 2 mini packs
  1. Trin 1
    Rør yoghurt sammen med wasabi og smag til med salt.
  2. Trin 2
    Snit halvdelen af kålen groft og halvdelen i tynde strimler.
  3. Trin 3
    Snit æblet i tynde skiver på et mandolinjern eller med en skarp kniv og vend skiverne i æbleeddike.
  4. Trin 4
    Vend det hele sammen og tilsæt de røde kidneybønner.
  5. Trin 5
    Anret salaten med ærteskud og et drys sort peber.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
45 > 45 min.
  • Bønnesalat med to slags bønner, cherrytomater, majs og avocado- dressing

  • Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing

  • Vegetarisk gryde med kidneybønner og majspuré