Kål- og æblesalat med wasabi-yoghurt og røde kidneybønner
Let
1 person
20 min.
Ingredienser
til 1 person
1 dåse Bonduelle mini packs røde kidneybønner (drænet vægt 60 g)
2 spsk. yoghurt natural
1/2 tsk. wasabi paste
200 g rød spidskål/rødkål
1 grønt æble
1 spsk. æbleeddike
20 g ærteskud
Salt
Sort peber
2 spsk. yoghurt natural
1/2 tsk. wasabi paste
200 g rød spidskål/rødkål
1 grønt æble
1 spsk. æbleeddike
20 g ærteskud
Salt
Sort peber
Ingredienser til 1 person
1 dåse Bonduelle mini packs røde kidneybønner (drænet vægt 60 g)
2 spsk. yoghurt natural
1/2 tsk. wasabi paste
200 g rød spidskål/rødkål
1 grønt æble
1 spsk. æbleeddike
20 g ærteskud
Salt
Sort peber
2 spsk. yoghurt natural
1/2 tsk. wasabi paste
200 g rød spidskål/rødkål
1 grønt æble
1 spsk. æbleeddike
20 g ærteskud
Salt
Sort peber
- Trin 1Rør yoghurt sammen med wasabi og smag til med salt.
- Trin 2Snit halvdelen af kålen groft og halvdelen i tynde strimler.
- Trin 3Snit æblet i tynde skiver på et mandolinjern eller med en skarp kniv og vend skiverne i æbleeddike.
- Trin 4Vend det hele sammen og tilsæt de røde kidneybønner.
- Trin 5Anret salaten med ærteskud og et drys sort peber.
Se også: