Laks med mango-bønnesalsa
Medium
2 personer
25 min.
Ingredienser
til 2 personer
2 stykker laks
Salt og friskkværnet peber
Olivenolie til stegning
MANGO-BØNNESALSA:
1 moden mangofrugt
1 moden avocado
1 lille rødløg
1 håndfuld frisk koriander
Saft af 1 limefrugt
1 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
1 dåse Bonduelle økologiske kidneybønner (125 g drænet vægt)
Salt og friskkværnet peber
Olivenolie til stegning
MANGO-BØNNESALSA:
1 moden mangofrugt
1 moden avocado
1 lille rødløg
1 håndfuld frisk koriander
Saft af 1 limefrugt
1 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
1 dåse Bonduelle økologiske kidneybønner (125 g drænet vægt)
Ingredienser til 2 personer
2 stykker laks
Salt og friskkværnet peber
Olivenolie til stegning
MANGO-BØNNESALSA:
1 moden mangofrugt
1 moden avocado
1 lille rødløg
1 håndfuld frisk koriander
Saft af 1 limefrugt
1 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
1 dåse Bonduelle økologiske kidneybønner (125 g drænet vægt)
Salt og friskkværnet peber
Olivenolie til stegning
MANGO-BØNNESALSA:
1 moden mangofrugt
1 moden avocado
1 lille rødløg
1 håndfuld frisk koriander
Saft af 1 limefrugt
1 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
1 dåse Bonduelle økologiske kidneybønner (125 g drænet vægt)
- Trin 1Skræl og skær mango og avocado i små tern. Pil og hak rødløget helt fint, og hak koriander groft.
- Trin 2Bland det hele i en skål, og tilsæt kidneybønnerne.
- Trin 3Tilsæt også limesaft og olivenolie til skålen, vend rund, og smag til med salt og peber.
- Trin 4Kværn salt og peber over laksen. Steg den på en varm pande i lidt olie – først på skindsiden, så skindet bliver sprødt, og derefter på den anden side, indtil fisken er gennemstegt.
- Trin 5Servér laks med mango-bønnesalsa.
Se også: