1. >Opskrifter
  2. >Laks med mango-bønnesalsa

Laks med mango-bønnesalsa

Medium
2 personer
25 min.
Ingredienser
til 2 personer
2 stykker laks

Salt og friskkværnet peber

Olivenolie til stegning



MANGO-BØNNESALSA:

1 moden mangofrugt

1 moden avocado

1 lille rødløg

1 håndfuld frisk koriander

Saft af 1 limefrugt

1 spsk. olivenolie

salt og friskkværnet peber

1 dåse Bonduelle økologiske kidneybønner (125 g drænet vægt)
Ingredienser til 2 personer
2 stykker laks

Salt og friskkværnet peber

Olivenolie til stegning



MANGO-BØNNESALSA:

1 moden mangofrugt

1 moden avocado

1 lille rødløg

1 håndfuld frisk koriander

Saft af 1 limefrugt

1 spsk. olivenolie

salt og friskkværnet peber

1 dåse Bonduelle økologiske kidneybønner (125 g drænet vægt)
    Tilbered denne opskrift med:
  • Økologiske røde kidneybønner - 160 g
  1. Trin 1
    Skræl og skær mango og avocado i små tern. Pil og hak rødløget helt fint, og hak koriander groft.
  2. Trin 2
    Bland det hele i en skål, og tilsæt kidneybønnerne.
  3. Trin 3
    Tilsæt også limesaft og olivenolie til skålen, vend rund, og smag til med salt og peber.
  4. Trin 4
    Kværn salt og peber over laksen. Steg den på en varm pande i lidt olie – først på skindsiden, så skindet bliver sprødt, og derefter på den anden side, indtil fisken er gennemstegt.
  5. Trin 5
    Servér laks med mango-bønnesalsa.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende