Trin 1
Bland hvedemel, fuldkornsmel og salt i en skål.
Trin 2
Tilsæt smør i små tern, og smuldr det ud i melet, til du får en grynet konsistens. Tilsæt 1 æg (gem det andet til pensling), og rør det ud i melblandingen med en gaffel. Begynd at arbejde med dejen med hænderne, til du kan samle den til en kugle.
Trin 3
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Trin 4
Pres væden fra den optøede spinat med dine hænder. Kom spinaten i en skål. Snit forårsløgene helt fint, og smuldr fetaosten. Kom det i skålen sammen med æg og linser. Krydr med friskkværnet peber og rør godt rundt.
Trin 5
Del dejen i 8, og rul hver del til en kugle. Rul kuglerne tyndt ud på et meldrysset bord.
Trin 6
Fordel fyld på den ene halvdel af dejen. Fold den anden halvdel over, så du får en pirog, og tryk kanterne sammen.
Trin 7
Placér piroggerne på en bageplade med bagepapir. Pensl overfladen med sammenpisket æg.
Trin 8
Bag piroggerne i cirka 20 minutter, til de er sprøde og flot gyldne.