Tigerrejer med chilibønner i sauce, avocado, forårsløg og grillet brød
Let
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 dåse Bonduelle chili beans i mild sauce (430 g)
16 tigerrejer u/skal
10 cherrytomater, røde
1-2 spsk røde jalapenos, syltet i skiver
3 forårsløg
1 dl persille
2 avocado
1 citron
4 skiver brød (store stykker 15 cm x 1 cm)
1 fed hvidløg
Salt
Sort peber
16 tigerrejer u/skal
10 cherrytomater, røde
1-2 spsk røde jalapenos, syltet i skiver
3 forårsløg
1 dl persille
2 avocado
1 citron
4 skiver brød (store stykker 15 cm x 1 cm)
1 fed hvidløg
Salt
Sort peber
Ingredienser til 4 personer
1 dåse Bonduelle chili beans i mild sauce (430 g)
16 tigerrejer u/skal
10 cherrytomater, røde
1-2 spsk røde jalapenos, syltet i skiver
3 forårsløg
1 dl persille
2 avocado
1 citron
4 skiver brød (store stykker 15 cm x 1 cm)
1 fed hvidløg
Salt
Sort peber
16 tigerrejer u/skal
10 cherrytomater, røde
1-2 spsk røde jalapenos, syltet i skiver
3 forårsløg
1 dl persille
2 avocado
1 citron
4 skiver brød (store stykker 15 cm x 1 cm)
1 fed hvidløg
Salt
Sort peber
- Trin 1Bring chili bønner i sauce i kog i en lille gryde.
- Trin 2Tilsæt rejerne til bønnerne og lad dem simre i 2-3 minutter deri indtil de er kogte, tag gryden af varmen.
- Trin 3Halvere cherrytomater vend dem sammen med bønnerne og jalapenos chili, smag til med salt og peber.
- Trin 4Snit forårsløg fint og hak persillen fint.
- Trin 5Grill brødet på en grill eller grillpande, gnub brødet med hvidløg og kom en halv avocado på hvert brød.
- Trin 6Anret brødet på et fad, hvor på tigerrejer og bønner fordeles, drysses med forårsløg og persille.
Se også: